Presentasjons-
kurs

Gjennom alle mine år med studier og arbeid er Ole-Bengt en av de få personer jeg virkelig har lært noe av - en lærdom som jeg bruker daglig.
— Christoffer Folkebo, CEO, Max Matthiessen AB
 
olebengtmoe.jpg

OM KURSLEDEREN

Ole-Bengt Løgith Moe har 35 års erfaring med å gjennomføre kurs, treninger og foredrag i for næringslivet. Han har undervist tusenvis av mennesker innen de aller fleste bransjer og yrker, i og utenfor Skandinavia. MOEMENTUM har siden oppstarten i 2009 utført oppdrag for ca 350 ulike bedrifter.


smile_presenter.jpg

De fleste av oss holder presentasjoner fra tid til annen, korte eller lange, for kolleger internt, eller eksterne presentasjoner for samarbeidspartnere og kunder.

Uansett situasjon ønsker du å kommunisere ditt budskap på en tydelig og effektiv måte, slik at mottakeren oppfatter nøyaktig det du forsøker å si, og du kan oppnå ditt mål med presentasjonen.

Dette er kurset for deg som har erfaring med å holde presentasjoner og ønsker å bli enda bedre, og for deg som er ganske ny i situasjonen å presentere foran andre. Kurset tilpasses deltakerne og du vil få trening i akkurat det du ønsker å bli bedre på.

KURSETS INNHOLD

Når du holder en presentasjon er det stort sett tre ting du ønsker å oppnå:

  • Å underholde

  • Å lære bort noe

  • Å bevege noen

Å bevege noen betyr å få noen til å forstå eller være enig med noe de ikke forstod eller var enig i før presentasjonen. Det vil si å selge inn et budskap, en idè eller et produkt. Denne kunsten er like viktig uansett hvem du presenterer for, og i hvilken situasjon. 

Kurset gir deg oppskriften på hvordan du bygger en presentasjon for å selge inn noe - budskap, idé eller produkt - med fokus på struktur og oppbygging.

GJENNOMFØRING

Alle deltagere har med seg et case/situasjon fra egen hverdag, og sammen bygger vi den rette strukturen. Deretter formulerer vi budskapet inn i strukturen, ved hjelp av språklige virkemidler, retorikk, teknikk, film, video, musikk og bilder. Alt dette er med på å skape best mulig gjennomslag og sikre at ditt budskap blir forstått riktig. 

Det trenes også på utøvelse med tanke på kropp, stemme og bevegelse, samt tips og triks på hva man bør, og ikke minst -  ikke bør gjøre.

Kurset er et intensivkurs over 1 dag, fra 09 - 18, lunsj inkludert.


team_training.jpg

Mer om vårt

Internkurs

deal_smil.JPG

Mer om vårt

Salgskurs