Moementum

Jeg hadde gleden av å delta på Ole-Bengts kurset «Fremtidens selgende rådgiver». Han fremførte budskapet med stort engasjement og klarte å få med seg hele salen i ulike tankeprosesser og diskusjoner. En fin blanding av faglig kompetanse, pedagogiske evner og humor gjorde dette til et kurs jeg absolutt kan anbefale.
— Tore Tronerud, ProffCom AS
 

Vår misjon er å inspirere, engasjere og ikke minst gi deg verktøyene som forbedrer kompetanse, utvikler ferdigheter og skaper resultater.

 

Presentasjonsteknikk

De fleste av oss holder presentasjoner fra tid til annen, korte eller lange, for kolleger internt, eller eksterne presentasjoner for samarbeidspartnere og kunder.

Salgskurs

Salg er en rådgivningsprosess som skal være verdiskapende både for kunde og selger. Vi vet at alle kan utvikle seg i rollen som verdiskaper.

Følg oss på instagram @moementumnorge

sand.jpeg
olebengtmoe.jpg


OM KURSLEDEREN

Ole-Bengt Løgith Moe har 35 års erfaring med å gjennomføre kurs, treninger og foredrag i for næringslivet. Han har undervist tusenvis av selgere og salgsledere, i og utenfor Skandinavia. MOEMENTUM har siden oppstarten i 2009 utført oppdrag for ca 350 ulike bedrifter.